Energia Vindecatoare a Pacii Divine "Pace nu inseamna sa fii intr-un loc unde nu exista zgomot , probleme sau agitatie.
Inseamna sa fii in mijlocul acestor lucruri si sa ramai calm si impacat in inima ta".
                                                                                                   Autor necunoscut.
"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume". Mahatma Ghandi


 Era in septembrie 2002 , cand prin gratia divina , doua surori de suflet s-au regasit una pe cealalta la un workshop de Reiki in Catskill Mountains din Statul New York . Se spune ca se intampla foarte rar , dar se intampla ca un suflet sa decida sa se intrupeze in doua corpuri diferite. Cu indrumare divina , Debi si Lynn au fost reunite si imediat au realizat , ca o legatura foarte puternica din vietile lor a fost acum refacuta.
               Debi Fegley o indianca nativa originara din Statul Pennsylvania – SUA si Lynn Neilson o canadianca din Quebec au continuat sa pastreze conexiunea puternica dintre ele prin meditatii concomitente pentru a mentine un pod sufletesc de iubire in ciuda distantei fizice ce le despartea. In octombrie 2005 , in timpul unei meditatii , Lynn a avut o viziune in care a fost contactata de Consiliul Divin al Celor 12. Consiliul a intrebat-o daca ar dori sa aduca in lume impreuna cu Debi o noua energie si modalitate de vindecare a omenirii. Lynn a acceptat imediat aceasta onoare ,cu smerenie si cu multa bucurie. In exact acelasi moment , Debi a avut aceiasi viziune si a primit aceiasi propunere. Prin intermediul acestei conexiuni divine si dupa o perioada de timp de aproape 2 ani, Debi si Lynn au fost initiate de catre Consiliul celor 12 , in cunoasterea divina a SPHE-RE , Energia Vindecatoare a Pacii Sacre.
              Debi si Lynn sunt amandoua investite cu gradul de Maestru in Reiki Traditional si I.E.T (Integrated Energy Therapy) si au impreuna, o experinta de peste 70 de ani de munca asidua in domeniul vindecarii energetice. Incepand cu 2007 clientii lor au primit numeroase beneficii in urma sesiunilor de vindecare cu Sphe-re. In mai 2009 Debi si Lynn s-au considerat binecuvantate si onorate sa ofere Sphe-re si sa inceapa un proces de impartasire a Pacii Divine si a energiei sale vindecatoare.
             Lynn Neilson , intr-o scurta biografie , vorbeste despre ea insasi astfel : „Dupa ce m-am recuperat in urma unei boli epuizante si istovitoare ce m-a acaparat mai mult de 7 ani , mi-am dedicat toate eforturile in ai ajuta pe ceilalti semeni ai mei in purificare si gasirea de cai eficiente pentru vindecare. Am inceput sa studiez tehnicile de vindecare Reiki din 1997 in Canada. Mai tarziu am obtinut titlul de Maestru Reiki Usui cu profesori si maestrii din SUA si am fost licentiata de Centrul International de formare Reiki William Rand. De atunci am practicat tehnicile de vindecare si mi-am completat pregatirea la toate nivelele Reiki.
            Am obtinut certificatul de Instructor Master in I.E.T. (Integrated Energy Therapy) de la Centru Being , situat in Woodstock , New York SUA. Centrul este condus de Stevan Thayer , creatorul I.E.T. Am practicat IET din 2002 sisunt preocupata in permanenta sa-mi perfectionez cunoasterea si sa-mi dezvolt abilitatea de a ajuta pe ceilalti aflati in nevoie.
           Am fost investita ca ministru in „Beloved Community” – o organizatie internationala a ‚Pastratorilor Pacii” , cu sediul in Ashland  din Oregon SUA si condus de James F. Twyman.
           In 2009, eu si sora mea de suflet am fost binecuvantate cu gratie divina , am co-fondat si am adus lumii o noua energie vindecatoare – Sphe-re."
           Sphe-re , Energia Vindecatoare a Pacii Sacre , retrezeste o energie vindecatore incredibila disponibila in univers pentru tine.
           Intreaga lume fizica , tu si cu mine , tot ceea ce poti vedea , mirosi , auzi, gusta , simti sau atinge , este facut din energie.
           Cand energia corpului tau nu se afla in armonie si echilibru , va puteti imbolnavi. Sphe-re va dizolva blocajele va restabileste fluxul natural energetic , va intareste sistemul imunitar si va aduce pace, iubire , bucurie si compasiune in viata voastra.
           Sphe-re este o energie divina , universala , disponibila pentru toata omenirea , acum si pentru tine.
           Sphe-re nu este o religie si nu interfereaza cu nici un sistem de credinte sau traditii.
           Sphe-re este energia pacii si a iubirii ce completeaza tratamentele si tehnicile medicinii alopate traditionale. Se poate folosi cu eficienta maxima singura sau impreuna cu alte terapii alternative holistice sau tratamente medicale. In orice caz Sphe-re nu intentioneaza sa inlocuiasca medicina traditionala.
           Sphe-re este  o terapie de vindecare prin atingere. Terapeutul , initiat capteaza enegia Sphe-re si cu ajutorul mainilor o redirectioneaza catre corpul clientului.
           Daca simti o lipsa a pacii in interiorul fiintei tale , ai un sentiment adanc de nefericire , probleme emotionale , te simti coplesit de stress si obosit , ai dureri de cap , migrene , insomnie , te simti descentrat si imprastiat , nu te poti concentra , ai probleme fizice medicale a caror cauza nu a putut fi identificata , vino la Cabinetul nostru si impreuna vom incerca cu ajutorul Sphe-re sa re-aducem starea de bine , fericirea si bucuria in viata ta.

Articole