Atingerea Cuantica (Quantum Touch) "Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti." (Parintele Arsenie Boca)

           Atingerea cuantica (Quantum Touch) este o metoda de vindecare naturala, pusa la punct de Richard Gordon, extrem de simpla si puternica, in care se utilizeaza energia vitala pentru a genera o stare optima de sanatate si armonie. Prin aceasta tehnica , terapeutul isi ridica propria vibratie energetica si o transmite clientului. Aceasta vibratie antreneaza puterea de vindecare naturala existent in fiecare dintre noi.
Pentru a obtine un camp energetic de vibratie inalta, terapia prin atingere cuantica consta in atingere cu mainile, tehnici de respiratie, concentrare, vizualizare si constientizare a corpului.
           Quantum Touch nu este doar o metoda terapeutica alternativa extrem de simpla si eficienta, ci si o revolutie a constiintei, o schimbare de paradigma, o redefinire a realitatii. Poate fi folosita atat în tratamente in cadrul cabinetului cat si de la distanta (in cazul in care clientul nu se poate deplasa) cu aproape aceeasi eficienta si poate fi folosita pentru afectiuni fizice cat si in dezechilibre energetice , emotionale sau psihice.
            In procesul de vindecare prin Atingerea Cuantica, terapeutul se focalizeaza pe amplificarea energiei vitale si pentru canalizarea acestei energii in zonele cu disfunctii din corpul clientului. Efectele terapeutice sunt in marea majoritate a cazurilor imediate si foarte puternice.
Cu o atingere terapeutica usoara se pot realinia structurile osoase (solduri, oase, , coloana, vertebre). In functie de afectiune, uneori aceasta realiniere se intampla rapid, imediat , alteori e nevoie de mai multe sedinte. Puterea de vindecare si inteligenta inascuta a corpului stie cum sa produca miscarea astfel incat osul sa revina la pozitia corecta sau cum sa declanseze reabilitarea organului sau tesutului bolnav.
           Exista studii consistente care certifica faptul ca aceasta metoda ajuta in reducerea sau inlaturarea durerilor acute, a inflamatiilor, pentru echilibrarea sistemelor si organelor, in accelerarea procesului de vindecare naturala.
Terapia prin Atingere Cuantica cand este folosita impreuna cu Reiki, Sphe-re sau alte metode, amplifica efectele acestora , determinand vindecari sau ameliorari spectaculoase.
           Aplicarea Quantum Touch este extrem de utila in diverse afectiuni :
           Reducerea si eliminarea durerilor: dureri de articulatii, dureri de cap, migrene, leziuni cervicale, dureri de spate, dureri musculare, artrita, epicondilita laterala (cotul tenismenului) etc.
           Realinierea structurilor musculo-scheletice: alinierea soldurilor, a coloanei, vertebrelor, a occipitalului, scolioza, cifoza, scleroza multipla, etc..
           Echilibrarea glandelor, organelor si sistemelor: toate organele aflate în dezechilibru, probleme de hipo si hipertensiune, etc.
           Afectiuni de ordin energetic , emotional si psihologic: oboseala cronica, lipsa vitalitatii, atacuri de panica, personalitate multipla, depresie, manifestari obsesiv-compulsive, etc.

Atingerea Cuantica – Puterea energiei vitale

           Fizica cuantica arata ca tot ceea ce se afla in aceasta lume si in intregul univers este de fapt energie ce interactioneaza si curge intr-un flux continuu si armonios. Noi ne percepem corpul ca fiind solid, dar de fapt fiecare celula a sa este energie ce vibreaza pe o anumita frecventa intr-un echilibru perfect. Cand vibratia unui organ sau al unui sistem se dezarmonizeaza , echilibrul se rupe si acesta nu mai functioneaza corect , se imbolnaveste.
           Energia ia forme diferite si vibreaza la frecvente diferite. Energia unei pietre vibreaza foarte lent pe o frecventa josa si de aceea arata si o percepem solida. Energia unei flori are o vibratie mai înalta , iar omul si mai inalta. Energiile care vibreaza pe aceeasi frecventa sunt in rezonanta intre ele iar transferul de energie intre entitati se face foarte usor. Undele enegetice au proprietatea de a se armoniza , iar cele de frecventa mai inalta daca sunt destul de puternice si constante le pot ridica pe cele mai joase la acelasi nivel
           Fiecare celula din corpul nostru are propria inteligenta innascuta. Armonia, starea de bine, este starea lui naturala, în care fiecare celula tinde a se mentine sau de a ajunge la vibratia si frecventa initiala atunci cand a intervenit un dezechilibru. Orice afectiune sau boala este rezultatul, la nivel celular, a unei disfunctii provocate de alterarea vibratiei naturale. Vibratia mai înalta este intotdeauna dominanta fata de vibratia mai joasa, dar in acelasi timp trebuie sa existe o modalitate prin care cele doua corpuri se conecteaza astfel incat sa poata fi realizat transferul energetic, iar vibratia redusa sa revina la nivelul initial. Acest lucru se realizeaza prin asezarea palmelor terapeutului pe zona sau organul afectat.
           Atingerea Cuantica foloseste energia vitala universala pentru a ridica vibratia unei persoane aflate intr-un dezechilibru energetic, la o frecventa optima, astfel incat capacitatea de regenerare si autovindecare naturala a corpului sa intre în functiune si sa se reechilibreze.

Articole