Terapia Raindrop este un procedeu secvential de ungere cu uleiuri si de lucru cu mainile care determina alinierea structurala si electrica a organismului intr-un mod relaxant si revigorant,prin puterea uleiurilor esentiale.
Cele mai multe din uleiurile Raindrop au un continut ridicat de fenoli,pentru a indeparta potentiali vrusi si bacterii,precum si pentru a curata receptorii celulelor,in scopul de a spori comunicarea in interiorul celulei si intre celule si de a imbunatati functionarea generala a organismului.Unele uleiuri folosite contin si o variaetate mare de monoterpene si sesquiterpene pentru a ajuta la stergerea informatiei gresite din ADN si la reprogramarea informatiei corecte in memoria celulara,pentru a restabili si mentine starea de bine fizica si emotionala.
Uleiurile esentiale folosite in tehnica Raindrop sunt urmatoarele:
Valor (Amestec de reechilibrare)
Oregano
Thyme (Cimbru)
Basil (Busuioc)
Wintergreen (Salcie himalaiana) sau Birch (Mesteacan Galben)
Marjoram (Maghiran)
Cypress (Chiparos)
Pepermint (Menta)
Muscle Relaxing Blend (Amestec de Relaxare a Muschilor - Aromasiez)
Soothing Massage Blend - (Amestec Linistitor de Uleiuri de Masaj - Orthoease)
Scopul terapiei Raindrop este de a stimula prin aplicarea uleiurilor,fiecare organ,muschi si os al corpului la nivel celular,prin sustinerea sistemului imunitar,aducand corpul in echilibru structural/electric si permitand eliberarea toxinelor din corp sau a bolilor,ori de cate ori acestea se manifesta-inclusiv acelora care se afla depuse in minte si la nivel emotional.
Tehnica Raindrop este o arta si o stiinta fara varsta.
Beneficiarul acestei tehnici este principalul participant si propriul lui vindecator.Facilitatorul este doar un vas,care il sustine sa-si mobilizeze propriiile puteri de vindecare.Beneficiarul ar trebui sa se interiorizeze si sa se centreze pe el insusi si sa-si simta corpul pe masura ce se corecteaza si se ajusteaza pe sine.E de asemenea foarte bine sa respire intr-un mod profund si relaxant.
Maladiile corpului si ale mintii sunt depuse in straturi.In timpul oricarei sesiuni Raindrop,vor fi eliberate doar acele straturi pe care beneficiarul este pregatit si dispus sa le elibereze,atat la nivel fizic cat si emotional.
Experientele negative sunt adesea cei mai mari invatatori ai nostri.Acesta este motivul pentru care uneori,le mentinem,inca mai avem de invatat din ele!
Cand rostim cu voce tare ,ne eliberam intr-un mod constient de aceea e bine sa se rosteasca afirmatia"Eu eliberez cu iubire si de buna voie,tot ceea ce nu imi mai serveste intr-un mod pozitiv si progresiv".
Terapia Raindrop este o modalitate completa,in sine insasi,care ajunge la toate nivelurile corpului,mintii si emotiilor.Aceasta tehnica trezeste puterile de auto-vindecare si face acest lucru intr-un mod care ofera beneficiu maxim in functie si de dorinta beneficiarului,astfel incat dupa aplicare acesta va fi inaltat la un stadiu de echilibru si de receptivitate la energiile de vindecare.
Terapia Raindrop stimuleaza detoxifierea organismului.Prin urmare este esential ca dupa aplicare sa se bea multa apa.Marea majoritate a celor carora li se aplica tehnica au,dupa sedinta un sentiment placut de imbunatatire a starii de bine,de relaxare si de energizare,iar in unele cazuri afectiunile cronice se diminueaza sau dispar curand dupa sesiune.
Uneori poate avea loc si o eliberare emotionala profunda prin aplicarea tehnicii,deoarece,uleiurile,cand sunt inhalate,ajung direct in creierul central,care coordoneaza memoria sau emotiile stocate.Uleiurile pot penetra membranele celulare si pot elibera emotii ingropate adanc.Acceptati toate manifestarile ca pe un proces benefic si necesar pentru vindecare.

Articole