Traim intr-un "univers electromagnetic fascinant si magnific" si tot ceea ce se intampla are la baza energie pura
.De cate ori nu am auzit pe cineva spunand:,,ma simt lipsit de energie" si este o afirmatie care se refera la asocierea conceptului de energie vitala cu combustibilul,ca benzina sau electricitattea.
Este si acesta un aspect,dar eu cand ma refer la energie,ma gandesc la forta aceea misterioasa..poate ,care sta la baza tuturor lucrurilor ce sunt si care maine vor rade la soare!
Totul in jurul nostru este energie,noi suntem energie,gandurile noastre sunt energie si energia sentimentelor si emotiilor noastre poate fi cateodata coplesitoare.
Din ce in ce mai multi oameni incep sa descopere si sa accepte faptul ca nu suntem numai un corp fizic si atat.Din ce in ce mai multi oameni constientizeaza si celelalte aspecte si anume cel emotional,spiritual,mental..
Ce e cel mai interesant e faptul ca atunci cand traim intr-o stare de echilibru,pace si armonie cu noi insine,  de bucurie si bunastare,transmitem asta si in exterior si asta atrage in continuare experienta pozitive,iar atunci cand ne lasam coplesiti de frici si vini mai mult sau mai putin inchipuite,cand suntem plini de indoieli si griji ,acestea se reflecta si in afara noastra si tind sa devina realitate..
Din punctul meu de vedere,cel mai important lucru este sa acceptam ca emotiile nostre,sentimentele ne influenteaza puternic viata ,alegerile,comportamentul si personalitatea fiind sursa tuturor bolilor,durerilor,crizelor si conflictelor interioare cu care ne confruntam din ce in ce mai des.
Altfel spus ,convingerea mea este ca Boala,este consecinta actiunilor noastre!
Iata ce spune un articol din  revista PREVENTION MAGAZINE :,,se estimeaza ca 90% din toate problemele fizice au radacini psihologice.La prima vedere,poate parea o exagerare,dar in realitate procentul ar putea fi si mai mare. Exista din ce in ce mai multe dovezi care indica faptul ca practic toate bolile care ne afecteaza organismul,de la acnee la artrita,de la dureri de cap la boli cardiace si de la ulceratii la cancer-toate pot fi influentate in bine sau in rau de emotiile noastre"(citat din articolul intitulat ,,Ghidul complet al emotiilor si al sanatatii noastre "semnat de Emrika Padus)
In mod evident,frecventele vibratioanale ale sentimentelor ,emotiilor si gandirii pozitive te apropie de ceea ce numim SURSA,cuvant care poate defini principiul care consideri ca sta la baza tuturor lucrurilor indiferent ca poate fi numit Dumnezeu,Inteligenta universala,Buddha,Mahomed,etc.
In decursul timpului,pe calea dezvoltarii civilizatiei,omul s-a indepartat din ce in ce mai mult de aceasta Sursa,care creaza vibratii pozitive.
In cautarea si lupta  pt confort,bogatii,succes...se pare ca am uitat lucrul cel mai important pt sufletul nostru.
"In intregul univers,nu exista noroc sau soarta:orice actiune si orice gand sunt guvernate de lege.Orice noroc isi are cauza in anumite actiuni pe care le-am intreprins noi insine,in anumite forte pe care le-am pus singuri in miscare.In mod similar,orice ghinion isi are cauza in energiile generate de noi.Altfel spus,noi culegem intotdeauna ce am semanat,cu o precizie matematica."(Venice Bloodworth,Cheia catre tine insuti")
Pe scurt,ceea ce dorim noi sa transmitem este ca fiecare din noi are acces la energia aceasta si ca nu facem decat sa aratam ca se poate.
Cu drag,
Rodica Pop

Articole